Institut Català de les Dones

La Fundació de Veterans de Futbol de Sitges organitza un partit benèfic en contra dels maltractaments a les dones

La presidenta de l'Institut Català de la Dona assistirà a la trobada esportiva

query_builder   2 febrer 2004 11:00

event_note Nota de premsa

La Fundació de Veterans de Futbol de Sitges organitza un partit benèfic en contra dels maltractaments a les dones

La presidenta de l'Institut Català de la Dona assistirà a la trobada esportiva

L’Institut Català de la Dona felicita la Fundació per aquesta iniciativa

La presidenta de l’Institut Català de la Dona, Marta Selva, assistirà aquest vespre al partit de futbol benèfic en contra dels maltractaments a les dones, que enfrontarà un combinat de famosos, exesportistes i polítics amb el R.C.E. Espanyol de Veterans.

El partit té lloc avui dilluns 2 de febrer, a les 20h, al camp municipal d’Aiguadolç de Sitges.

L’entrada al camp val 3 euros i la Fundació de Veterans de Futbol de Sitges donarà tota la recaptació a l’associació Tamaia-Associació de Dones Contra la Violència Familiar, que treballa a favor de la lluita contra els maltractaments a les dones.

Des de l’Institut Català de la Dona, de la Generalitat de Catalunya, felicitem la Fundació de Veterans de Futbol de Sitges per la seva sensibilitat envers la violència contra les dones i recolzem la continuïtat d’iniciatives similars.

En el combinat participen actors com Jordi LP; extenistes com Emilio Sánchez Vicario i Sergi Bruguera; exfutbolistes com Txiki Beguiristain, Amor, Stoichkov, Bakero, Eusebio, Unzue, i Xus Pereda; el director general de FIATC, Joan Castells; polítics com l’alcalde de Sitges, Jordi Baijet, l’exsecretari general de l’Esport, Josep Maldonado, i el president del F.C.Barcelona Joan Laporta.

Amb el R.C.E. Espanyol de veterans jugaran exfubolistes com Fernando Molins, Marañon, Solsona, Lauridsen, N’kono, Magico Díaz, Gallart, Marquez, Mauri, etc.

La Fundació de Veterans de Futbol de Sitges també dóna suport a altres causes com els esportistes discapacitats o els infants amb paràlisi cerebral.

Barcelona, 2 de febrer de 2004