Institut Català de les Dones

L'Institut Català de la Dona presenta avui Portaldona.net

El nou espai facilitarà el treball en xarxa de les entitas de dones

query_builder   11 novembre 2003 13:13

event_note Nota de premsa

L'Institut Català de la Dona presenta avui Portaldona.net

El nou espai facilitarà el treball en xarxa de les entitas de dones

L’Institut Català de la Dona ha presentat avui Portaldona.net, un espai que vol afavorir el treball en xarxa i facilitar l’accés, entre d’altres, a totes les associacions de dones, oferint un espai interactiu de notícies, activitats, serveis i recursos que farà més fluïda la intercomunicació i facilitarà els circuits d’informació per a les dones.

Amb aquest web es vol potenciar l’ús d’internet entre les associacions i entitats que treballen per a la igualtat d’oportunitats. En concret, amb Portaldona.net, les més de 800 entitats que treballen per a la igualtat a Catalunya disposaran d’una nova eina de comunicació i intercanvi que els permetrà crear la seva pròpia web i allotjar-la gratuïtament a la xarxa. 

A Portaldona.net  s’hi poden trobar els apartats següents:

 Actualitat

 Associacions: guía d’associacions amb cercador, creació de pàgines web pròpies, etc.

 Activitats: agenda d’actes, jornades,  i altres actuacions promogudes per associacions, l’Administració, portaldona, etc.  

 Serveis i recursos: informació de serveis i recursos per a les dones amb enllaços directes dins del mateix portal.

 Recomanem: llibres, teatre, exposicions...

 Contacta: servei on-line per realitzar consultes, suggeriments, sol·licituds d’informació, etc.

La creació d’un portal amb aquestes característiques és una iniciativa que neix de les inquietuds que van reflectir les entitats que van participar en el Primer Congrés d’Associacions de Dones de Catalunya. Les conclusions d’aquest Congrés, impulsat per l’Institut Català de la Dona, van posar de relleu  la poca utilització d’Internet per part de les dones i, en concret, de les associacions que treballen en el camp de la igualtat.