Justícia

Desactivada l'alerta del Pla Neucat 13'00 hores [Actualitzada]

query_builder   21 febrer 2003 14:00

event_note Nota de premsa

Desactivada l'alerta del Pla Neucat 13'00 hores [Actualitzada]

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, atesa l’evolució favorable de la situació meteorològica i el progressiu retorn a la normalitat de les vies de comunicació afectades, a les 13:00 hores ha desactivat l’alerta del Pla d’Emergències per Nevades (NEUCAT) que afectava 25 comarques catalanes.

En aquest sentit, el Servei de Meteorologia de Catalunya ha emès un comunicat on es dóna per finalitzada la Situació Meteorològica de Risc (SMR) per neu.

Pel que fa a les actuacions dels Bombers de la Generalitat, s’han dut a terme diversos serveis de vigilància i inspecció de territori. Val a dir, però, que no s’ha produït cap incidència remarcable.

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit informa que l’estat de la xarxa viària està retornant a la normalitat. Hores d’ara, tan sols 6 carreteres estan afectades per la neu, 2 d’elles estan tallades i en 4 són necessàries les cadenes per poder circular. La carretera C-38, que a primera hora del matí estava tallada a causa de la neu, ja ha estat oberta al trànsit però és necessari l’ús de les cadenes.

Cerdanyola del Vallès, 21 de febrer de 2003

13:30 hores