Justícia

Celebració a Cambrils del 9è Aplec de Bombers Voluntaris de Catalunya

El concurs de Muster, entre els actes organitzats durant la jornada

query_builder   2 maig 2003 17:36

event_note Nota de premsa

Celebració a Cambrils del 9è Aplec de Bombers Voluntaris de Catalunya

El concurs de Muster, entre els actes organitzats durant la jornada

El proper diumenge 4 de maig, a partir de les 08’30 hores del matí, es celebrarà a la zona del parc del Pescador de Cambrils el 9è Aplec de Bombers Voluntaris de Catalunya.

Entre els actes de la jornada, organitzada per l’Agrupació Cultural i Recreativa de Bombers de les comarques de Tarragona i l’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya (ASBOVOCA), hi ha programat un concurs de Muster.

Es tracta d’una prova esportiva específica per a Bombers que també estarà present als Jocs Mundials de Policies i Bombers, que es celebraran a Barcelona el proper mes de juliol. El Muster compta amb 2 proves específiques: el carro de mànegues, i la brigada de les galledes.

La jornada començarà a les 08’30 hores amb la concentració dels equips participants al Muster i les inscripcions; tot, seguit d’un esmorzar popular. A les 10’00 hores es preveu donar el tret de sortida al concurs de Muster. Enguany, la prova comptarà amb la participació de 4 equips formats per bombers funcionaris (dels parcs de l’Hospitalet de l’Infant, Tarragona, Mollerussa i del Cos de Bombers de Barcelona ciutat) i de 4 equips de bombers juvenils (2 del parc de bombers de Castellar del Vallès, un equip del parc de Mataró i un altre del parc d’Artesa de Segre). Els equips estan formats per 6 persones.

A les 14’30 hores es celebrarà un dinar de germanor a què hi assistiran el delegat territorial de la Generalitat a Tarragona, Cèsar Puig; l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre; el cap de la Regió d’Emergències de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Albert Magarolas, i el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Joan Rich, entre d’altres autoritats municipals de Cambrils.

Cerdanyola del Vallès, 2 de maig de 2003

17’45 hores