Justícia, Drets i Memòria

El Departament de Justícia crea un full d'informació electrònic

S'anomena e-Justícia

query_builder   19 novembre 2004 15:10

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia crea un full d'informació electrònic

S'anomena e-Justícia

El Departament de Justícia ha creat el seu primer full informatiu electrònic, anomenat e-Justícia i adreçat a professionals i treballadors de la conselleria i a persones i col·lectius vinculats a la Justícia, el sistema penitenciari, el dret civil i les entitats jurídiques.

El Departament de Justícia, dins de la seva política de modernització i aprofitament de les tecnologies de la informació i la comunicació, ha creat la seva newsletter: Es tracta d’un butlletí electrònic que informarà periòdicament dels projectes, iniciatives i altres esdeveniments vinculats a la conselleria.

Els destinataris del nou mitjà de comunicació, anomenat e-Justícia, són tant els professionals i treballadors del Departament de Justícia com aquells col•lectius i persones vinculats a l’Administració de justícia, com ara advocats, procuradors, jutges i fiscals.

També són destinataris preferents de l’e-Justícia les entitats i persones col•laboradores del sistema penitenciari català, els sindicats, les formacions polítiques, els ajuntaments i altres estaments de diferents administracions, així com els operadors vinculats al dret civil català i les entitats jurídiques.

Ahir dijous, 18 de novembre, es va fer la tramesa electrònica del primer número d’aquest full informatiu del Departament de Justícia.

L’e-Justícia conté diverses funcionalitats pròpies dels butlletins electrònics: donar-se d’alta o de baixa en línia, consultar els números anteriors, contactar directament amb el Departament o bé reenviar-lo a les persones que es consideri que els pugui interessar (màrqueting viral).

Sumari del primer número de  l’e-Justícia al web del Departament. Enllaç a: http://www.gencat.net/justicia/ejusticia/index.htm

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia