Justícia

Activat el Pla d'Emergències per Nevades (NEUCAT) en fase d'alerta

query_builder   13 febrer 2003 11:38

event_note Nota de premsa

Activat el Pla d'Emergències per Nevades (NEUCAT) en fase d'alerta

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, ateses les informacions meteorològiques arribades al Centre d’Emergències de Catalunya, a les 11’00 hores ha activat la fase d’Alerta del Pla d’Emergències per Nevades a Catalunya (NEUCAT).

En les darreres informacions arribades al Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT), el Servei Meteorològic de Catalunya avisa de la situació meteorològica de risc (SMR) per neu, entre 0 i 5 centímetres a cotes superiors a 500 metres. Aquest avís afecta a la majoria de les comarques catalanes. Podeu consultar aquest SMR a www.meteocat.com.

D’altra banda, recordeu que:

- És convenient realitzar un seguiment de l’evolució meteorològica a través dels mitjans de comunicació o dels organismes oportuns.

- Si us heu de desplaçar, i abans d’iniciar qualsevol trajecte, informeu-vos de les rutes a seguir, i de l’estat de la xarxa viària a través de o telèfon d’informació ciutadana, 012 o web del Servei Català de Trànsit: www.gencat.net/transit o portal de la mobilitat: www.mobilitat.net Cerdanyola del Vallès,

13 de febrer de 2003 11’30 hores