Justícia

Accidentat un vehicle dels Bombers a Seròs

query_builder   13 agost 2003 06:06

event_note Nota de premsa

Accidentat un vehicle dels Bombers a Seròs

A les 23:00 hores de dimarts, un vehicle dels Bombers de la Generalitat ha patit un accident quan es dirigia al foc de la Granja d’Escarp. El vehicle, que pertanyia al parc de bombers voluntaris de Ponts, circulava per la carretera C-45, quan se li ha punxat una roda i ha bolcat a l’alçada del quilòmetre 10, al terme municipal de Seròs. Dels 6 ocupants, un auxiliar forestal de 22 anys ha resultat mort. Els 5 ocupants restants estan ingressats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, tots ells, fora de perill. Es tracta de:

· Jordi CO, auxiliar forestal de 22 anys, pronòstic menys greu

· Alejandro CF, auxiliar forestal de 20 anys, pronòstic reservat

· Josep Maria PP, bomber voluntari de 24 anys, pronòstic greu

· Jordi DC, auxilliar forestal de 23 anys, pronòstic greu

· Antonio HA, bomber voluntari de 30 anys, pronòstic reservat

Fins a l’hospital Arnau de Vilanova s’hi han desplaçat el director general d’Emergències i Seguretat Civil, Ramon Bonastre; el delegat del Govern a Lleida, Estanis Felip; el conseller de Sanitat, Xavier Pomés, el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Grau; i el cap de la Regió d’Emergències de Lleida, Joan Nolla, entre d’altres autoritats.

També s’hi han desplaçat fins al lloc del sinistre psicòlegs del Cos de Bombers de la Generalitat especialitzats en emergències, per tal de donar suport als familiars dels afectats.

Cerdanyola del Vallès, 13 d’agost de 2003

06:00 hores