Justícia

AVIS ESPECIAL DE PERILL D'ALLAUS [Actualitzada]

query_builder   27 febrer 2003 17:12

event_note Nota de premsa

AVIS ESPECIAL DE PERILL D'ALLAUS [Actualitzada]

Segons ha informat el Servei Geològic al Centre d’Emergències de Catalunya (CECAT), des d’avui, i fins a les 14’00 h. de demà divendres 28 de febrer, el perill d’allaus és FORT (4) a la Pallaresa, a la Ribagorçana-Vall Fosca, al Ter-Freser i a la zona del vessant Nord del Cadí- Moixeró.

En aquest sentit, és probable el desencadenament d’allaus de neu recent en totes les orientacions i de plaques de vent, especialment als vessants nord i nord-oest, sobretot de mida mitjana i, fins i tot, gran. Les nevades febles anunciades per als propers dies mantindran la possibilitat de caigudes espontànies d’allaus.

Des de la Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil volem recordar que, davant d’aquesta situació, hem de mantenir la precaució, sobretot en les activitats de muntanya i d’esquí.

Així, recordeu que:

 · cal que us mantingueu informats de l’evolució meteorològica, bé sigui a través dels mitjans de comunicació o del telèfon d’informació ciutadana, 012.

 · si feu activitats de muntanya, informeu-vos abans de l’inici de les mateixes de l’estat de les rutes que voleu seguir; · si voleu fer activitats a la neu, no realitzeu excursions fora de pistes. Les informacions del Servei Geològic indiquen la persistència del perill d’allaus.

 · en cas d’emergència, truqueu al telèfon únic d’emergències, 112

 Cerdanyola del Vallès,27 de febrer de 2003

17:00 hores