Relacions Institucionals i Participació

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep M. Pelegrí, inaugura la plaça i el carrer Major de les Preses

query_builder   8 novembre 2002 12:36

event_note Nota de premsa

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep M. Pelegrí, inaugura la plaça i el carrer Major de les Preses

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep M. Pelegrí, visitarà diumenge, dia 10 de novembre, el municipi de les Preses (Garrotxa), on inaugurarà les obres de remodelació de la plaça i del carrer Major.

El conseller arribarà a les Preses a les 12.00 h, on serà rebut per l’alcalde, Daniel Terradellas. Després de signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, la comitiva es dirigirà a peu fins a la plaça Major, on s’inauguraran les obres.

La remodelació de la plaça i el carrer Major ha consistit en la renovació de serveis interns com les aigües brutes i les aigües netes, el soterrament del gas, l’electricitat i el telèfon i la substitució de l’anterior paviment per un altre de més modern i funcional.

Aquesta obra ha comptat amb una subvenció de 115.389,98 € del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC), que distribueix el Departament de Governació i Relacions Institucionals.

A continuació, s’inaugurarà l’obra escultòrica de Quim Domene, que reprodueix les petjades de tots els veïns del poble (els que hi havia censats el maig de 2002). Ricard Creus, premi Sant Jordi de les Lletres Catalanes, llegirà el poema en el qual s’ha basat l’artista. Després del ball de les cintes es procedirà als parlaments.