Relacions Institucionals i Participació

El conseller Pelegrí inaugura l'edifici municipal per a usos socioculturals d'Alfés

query_builder   20 gener 2003 15:49

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí inaugura l'edifici municipal per a usos socioculturals d'Alfés

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep Maria Pelegrí, va inaugurar dissabte, dia 18 de gener, a les 12.15 hores, l’edifici municipal per a usos socioculturals d’Alfés (Segrià). El projecte de reforma i ampliació d’aquest edifici va rebre una subvenció total de 81.871 € del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) de l’any 2001.

Josep Maria Pelegrí va arribar a les 12 hores a l’Ajuntament d’Alfés, on va seà rebut per l’alcalde del municipi, Ramon Martí; el delegat del Govern català a Lleida, Estanis Felip; el president de la Diputació de Lleida, Josep Pont; el president del Consell Comarcal del Segrià, Francesc Teixidó; el subdirector general de Governació i Relacions Institucionals a Lleida, Ramon Barniol, i diversos alcaldes de la comarca del Segrià i membres del consistori, entre d’altres.

Pelegrí va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i, a continuació, va visitar les instal·lacions de l’edifici sociocultural d’Alfés, la reforma i ampliació del qual va rebre una subvenció total de 81.871 € del PUOSC de l’any 2001.

Abans dels parlaments, el conseller va descobrir una placa commemorativa. Un cop finalitzat l’acte d’inauguració es va’oferir un aperitiu a l’Ajuntament.

Altres actuacions a la zona

Durant l’any 2003, el PUOSC atorgarà 69.483 € per subvencionar tres projectes del municipi d’Alfés: l’ampliació del cementiri municipal (30.265 €), la urbanització de la travessera de la Bassa (29.601 €) i la segona fase de la urbanització del carrer del Batlle Porqueres (9.616 €).