Relacions Institucionals i Participació

El conseller Pelegrí inaugura el Centre de Formació Ocupacional i Noves Tecnologies del Consell Comarcal de l'Anoia

query_builder   19 novembre 2002 12:41

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí inaugura el Centre de Formació Ocupacional i Noves Tecnologies del Consell Comarcal de l'Anoia

El conseller de Governació i Relacions Institucionals, Josep Maria Pelegrí, inaugurarà demà, dimecres, dia 20 de novembre, el Centre de Formació Ocupacional i Noves Tecnologies del Consell Comarcal de l’Anoia. El Departament de Governació i Relacions Institucionals, mitjançant el programa Xarxa 41 i els fons europeus FEDER, ha finançat el 64% d’aquest projecte. L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 19.15 hores a la seu del Consell Comarcal.

El conseller Pelegrí arribarà al Consell Comarcal a les 18.45 hores. Pelegrí signarà en el Llibre d’Honor i, a continuació, inaugurarà el curs de dret urbanístic que tindrà lloc en una de les aules del nou Centre de Formació Ocupacional i Noves Tecnologies. A les 19.15 hores, acompanyat del president del Consell Comarcal de l’Anoia, Josep Miserachs, el conseller descobrirà la placa commemorativa de la inauguració del Centre. Després dels parlaments, el conseller i el president del Consell Comarcal de l’Anoia atendran els mitjans de comunicació.

El projecte, pioner a la comarca, ha rebut un cofinançament de 129.180 € -81.100 € del programa Xarxa 41 i 48.080 € dels Fons europeus de desenvolupament regional (FEDER)-, gestionat des de la Direcció General d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

El Centre de Formació Ocupacional i Noves Tecnologies ocuparà la segona planta del Consell Comarcal. En total, es destinaran 800 m2 a la formació ocupacional, el reciclatge professional i les noves tecnologies. Entre les activitats formatives que s’hi preveuen, destaquen els cursos adreçats a col·lectius amb més dificultat per accedir al mercat laboral.