Relacions Institucionals i Participació

El Departament de Governació i Relacions Institucionals convoca el procés per cobrir 30 places del cos d?advocacia de la Generalitat

query_builder   20 març 2003 19:13

event_note Nota de premsa

El Departament de Governació i Relacions Institucionals convoca el procés per cobrir 30 places del cos d?advocacia de la Generalitat

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha resolt convocar el procés selectiu per cobrir 30 places del cos d’advocacia de la Generalitat de Catalunya, seguint l’Acord de la Comissió de Govern per a Assumptes Institucionals i Socials de 4 de març de 2003.

Les 30 places (5 de torn lliure i 25 de promoció interna) s’inclouen en l’oferta d’ocupació pública per a l’any 2003 i s’incorporaran a la plantilla del cos d’advocacia de la Generalitat, dependent del Gabinet Jurídic del Departament de Governació i Relacions Institucionals. La resolució preveu l’admissió de les persones discapacitades en igualtat de condicions que els altres aspirants.

 A les proves selectives s’establiran, per a les persones discapacitades que ho sol·licitin, les adaptacions necessàries per a la seva realització. En el global de les convocatòries s’haurà d’establir una reserva de places d’un 5% de les previstes en aquesta oferta per a les persones que tinguin reconeguda la condició legal de disminuït.

Per tal d’ampliar-ne la difusió, aquesta oferta d’ocupació pública s’inclourà al web de la Generalitat.