Bombers

Serveis destacats dels Bombers de la Generalitat

matinada de dissabte 23 d'octubre

query_builder   23 octubre 2004 10:20

event_note Nota de premsa

Serveis destacats dels Bombers de la Generalitat

matinada de dissabte 23 d'octubre

Ensorrament de dos edificis deshabitats a Sallent

Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en l’ensorrament de dos edificis deshabitats al nucli històric de Sallent (Bages). En aquest sinistre no hi ha hagut víctimes.

Bombers han estat alertats a les 00’31 hores. Els edificis números 4 i 6 del carrer Torres i Amat s’havien esfondrat per causes encara desconegudes i que correspondrà investigar als serveis tècnics de l’Ajuntament. Immediatament s’han desplaçat al lloc del sinistre 4 dotacions dels Bombers. Un cop allà, Bombers han constatat que no hi havia cap persona colgada sota la runa, ja que els dos edificis estaven ja abandonats.

El número 4 ja estava en una fase avançada d’enderrocament; d’ell tan sols quedava l’estructura exterior, de 2 plantes. L’edifici número 6, de 5 plantes, també havia baixat, afectant la finca del davant, és a dir, l’edifici número 11, on tan sols hi viu un matrimoni, que ha hagut de ser evacuat com a mesura preventiva; cap de les dues persones, però, no ha resultat ferida. En aquest edifici, l’11, s’han produït alguns danys en la façana i en el sostre. Segons informa la Policia Local de Sallent al Centre d’Emergències de Catalunya, les tasques de desenrunament s’estan duent a terme aquest mateix matí.

Sis focs urbans a Terrassa

Bombers de la Generalitat han treballat també aquesta matinada en una sèrie de focs urbans a Terrassa (Vallès Occidental).

- A les 00’37 hores, a la cruïlla dels carrers Transversal i Miquel Àngel s’ha cremat un contenidor de deixalles,

- a les 03’27 hores, s’ha treballat per sufocar el foc que ha afectat els parasols de la terrassa d’un bar, al número 89 de la Rambla d’Egara,

- a les 03’34 hores, i molt a la vora del sinistre anterior, s’ha apagat el tendall d’una cafeteria ubicada al Portal de Sant Roc,

- a les 03’41 hores, i al carrer Gal·lileu (igualment, molt a la vora dels dos sinistres anteriors), s’ha sufocat l’incendi que ha afectat un altre contenidor de deixalles,

- a les 03’45 hores, i en un altre indret no gaire llunyà, el carrer Cisterna, Bombers han sufocat un altre contenidor;

- finalment, i a les 03’54 hores, s’ha apagat el tendall d’una bastida en una obra que hi ha a la confluència dels carrers Cardaire i Sant Pere, igualment, molt a la vora dels sinistres anteriors.

Cerdanyola del Vallès, 23 d’octubre de 2004

10’16 hores