Bombers

Sortides dels Bombers per la pluja fins les 10'00 hores

Bombers han fet un total de 37 sortides relacionades amb la pluja

query_builder   3 setembre 2004 10:20

event_note Nota de premsa

Sortides dels Bombers per la pluja fins les 10'00 hores

Bombers han fet un total de 37 sortides relacionades amb la pluja

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que des de les 08’30 hores del matí d’avui fins a les 10’00 hores, Bombers de la Generalitat han fet 37 sortides per atendre emergències relacionades amb la pluja.

Cal dir que hores d’ara no hi ha cap servei destacat. La majoria dels serveis que han d’atendre bombers estan relacionats amb esgotaments d’aigua a baixos, pàrkings i via pública. Per comarques, el número d’actuacions entre les 08’30 i les 10’00 hores és el següent:

Barcelonès:   3

Baix Llobregat:  8

Garraf:   16

Vallès Oriental:  7

Vallès Occidental: 3

Segons informa el Servei Català de Trànsit a causa d’una acumulació d’aigua a la carretera hi ha tallada, en els dos sentits de la marxa, la C-31 al seu pas per Castelldefels. Efectius del Cos de Mossos d’Esquadra desvien la circulació per l’interior de la població.

En relació al temporal de pluja, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de Situació Meteorològica de Risc (SMR) per pluja, segons el qual en les properes hores les tempestes podrien afectar el Baix Llobregat, el Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme i Bages.

Cerdanyola del Vallès, 3 de setembre de 2004

10’15 hores