La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que el foc d’indústria de Sant Feliu de Llobregat està a hores d’ara totalment extingit. Bombers havien estat alertats del foc a les 09’53 hores. L’incendi afectava les instal·lacions d’una indústria ubicada al carrer Anselm Clavé, s/n, de Sant Feliu; “Sanitarios JLH, SL”. Immediatament s’havien desplaçat al lloc dels fets 14 dotacions terrestres, que han controlat el foc a les 11’24 hores.

Ha cremat totalment la nau d’aquesta empresa, que té una superfície de 300 metres quadrats (10 x 30). L’empresa està ubicada en una nau industrial dividida en 8 sectors diferents. “Sanitarios JLH, SL” ocupa un d’aquests. Els locals de les empreses del costat només han quedat afectats per l’aigua emprada en l’extinció i pel fum de l’incendi. No hi ha hagut cap ferit.

Per una altra banda, els Bombers ja s’han retirat de foc d’indústria de Vilafranca del Penedès, on de matinada s’havia declarat un foc en un antic celler sense activitat. Les dades completes d’aquest servei de l’Alt Penedès es poden consultar als webs d’Interior (www.gencat.net/interior) i de la Generalitat de Catalunya (www.gencat.net/premsa).

Accident greu d’un camió a Puig-reig

Els Bombers de la Generalitat han treballat també en un accident de trànsit a Puig-reig. Un camió frigorífic s’havia sortit de la via a la C-16 i els seus 2 ocupants havien resultat ferits. El camió ha caigut a un barranc, a uns 20 metres de la carretera. Els ferits han estat evacuats a l’Hospital Sant Bernabé de Berga. Es tracta del conductor, ferit greu (fractures de crani, de cama i colze), que ha estat evacuat en primera instància en helicòpter des del lloc de l’accident, i el seu nebot, un menor d’edat que presentava fractura de clavícula i cops múltiples. Els Bombers han controlat la fuita de gasoli que s’ha produït en trencar-se el dipòsit del camió.

Evacuació d’un excursionista gironí ferit lleu al Mont Caro

Bombers també han col·laborat en l’evacuació d’un excursionista ferit a Roquetes. Un jove (Eloi TT) de l’grupació Escolta la Claca, de Cassà de la Selva, s’ha fet un trau al genoll mentre practicava excursionisme al Mont Caro (Roquetes, Baix Ebre). Els companys del jove han ajudat a dur-lo fins a la zona de les antenes del mont, on finalment ha estat muntat a una ambulància que l’ha evacuat a l’Hospital Verge de la Cinta, de Tortosa.

Rescat d’un barranquista ferit a vallcebre (Berguedà)

En aquests moments, i des de les 13’25 hores, els Bombers també treballen en el rescat i posterior evacuació d’un home que s’ha fet mal al genoll mentre practicava barranquisme al Torrent del Coll de Pradell (Vallcebre, Berguedà). Els Grups de Reforç d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat i efectius del parc de Guardiola de Berguedà estan al lloc dels fets. En aquests moments, ja han arribat al lloc on hi ha la persona ferida i procediran a treure’l de la paret.

Cerdanyola del Vallès, 4 d’agost de 2004

14’36 hores