Bombers

Incorporació dels mitjans aeris al foc del Baix Empordà

query_builder   27 setembre 2004 09:09

event_note Nota de premsa

Incorporació dels mitjans aeris al foc del Baix Empordà

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers de la Generalitat treballen en aquests moments amb 40 vehicles i 8 mitjans aeris (un helicòpter de comandament, 4 avions de vigilància i atac, 2 helicòpters bombarders i un hidroavió) en l’incendi del Baix Empordà.

En aquests moments, el foc està encerclat però NO ESTÀ CONTROLAT: la tramuntana que bufa i que pot créixer en intensitat al llarg de les properes hores, pot atiar les flames i les brases de la zona afectada. A hores d’ara, el foc està estable i a l’interior de la zona afectada, hi ha petits focus de foc. En total, 722 hectàrees, segons confirma el Cos d’Agents Rurals.

Pel fet que l’incendi no està controlat, Bombers encara no han previst quan podran tornar a casa les 500 persones evacuades de la zona, a on hi ha 1000 habitatges. D’aquestes 500 persones, i segons confirmen els Mossos d’Esquadra, 45 han passat la nit al Centre Polivalent de l’Estartit, 50 han estat allotjades en hotels de la zona i 7 en un centre de salut.

Cerdanyola del Vallès, 28 de setembre de 2004

09’10 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia