Bombers

Desactivat el Transcat per l'accident de trànsit a Esparreguera

query_builder   15 novembre 2004 09:27

event_note Nota de premsa

Desactivat el Transcat per l'accident de trànsit a Esparreguera

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, a les 8’45 hores, ha desactivat l’Alerta del Pla d’Emergències per Accident en el Transport de Mercaderies Perilloses en Carretera i Ferrocarril de Catalunya (TRANSCAT), que s’havia activat arran de l’accident de trànsit succeït al quilòmetre 10 de la carretera C-55 direcció nord, al municipi d’Esparreguera, entre un camió petit carregat de bombones de butà i dos turismes.

Els vehicles implicats són un camió Nissan Atleon matrícula de l’estat espanyol que transportava bombones de butà i càmping gas, un seat inca matrícula de Barcelona i un peugeot 106 matrícula, també, de Barcelona. El conductor del peugeot 106, Antonio B.L., ha resultat ferit lleu amb policontusions i ha estat evacuat a l’Hospital General de Manresa.

El camió accidentat ha perdut la càrrega però cap de les bombones de gas ha fuitat. I, un cop retirades totes elles i restablerta la normalitat en aquesta via, ja s’ha pogut donar per finalitzada l’alerta del TRANSCAT.

La carretera C-55, segons informa el Servei Català del Trànsit, ha quedat tallada durant una hora, i des de les 8’20 hores es dóna pas alternatiu.

Al lloc han estat treballant 3 vehicles dels Bombers de la Generalitat.

Cerdanyola del Vallès, 15 de novembre de 2004

9’00 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia