Bombers

Foc d'indústria a Sabadell i incendi forestal a Solivella

query_builder   25 octubre 2004 22:30

event_note Nota de premsa

Foc d'indústria a Sabadell i incendi forestal a Solivella

Bombers de la Generalitat han treballat aquesta tarda en dos incendis: un primer, que s’ha localitzat en una indústria tèxtil a Sabadell (Vallès Occidental); i un segon, en aquest cas, forestal, que ha estat ubicat a Solivella (Conca de Barberà).

A les 17’53 hores, els Bombers han estat alertats d’un incendi en un magatzem de l’empresa tèxtil “Bilsa”, ubicada a la carretera de Sentmenat  (alçada ermita de la Salut). Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat un total de 9 dotacions terrestres (2 de Sabadell, 3 de Cerdanyola del Vallès, 1 de Terrassa, 1 de Granollers, 1 de Matadepera i 1 vehicle de Viladecavalls) que han estat treballant fins a les 21’43 hores, hora en què l’últim vehicle ha tornat a parc.

Finalment, la superfície de llana emmagatzemada que ha cremat ha estat d’uns 200 m2 aproximadament. Cal destacar també que a causa del foc no hi s’han hagut de lamentar ni danys humans ni materials. Hores d’ara, el foc ja està totalment apagat.

En segon lloc, i pel que fa al foc forestal d’aquesta tarda a Solivella (Conca de Barberà), els Bombers han estat alertats d’aquest servei a les 16’23 hores. Immediatament s’hi han mobilitzat 5 dotacions terrestres i 1 mitjà aeri, que han estat treballant en la zona afectada.

L’incendi ha estat localitzat en una zona anomenada ‘Camí del tallat’ i hauria afectat unes 4 hectàrees de massa forestal. A les 17’55 hores,  l’incendi es donava per controlat, i en aquests moments, a l’hora de tancar aquesta informació, tan sols hi ha 1 dotació terrestre de Bombers acabant de refrescar bé la zona perquè el foc no revifi.

Cerdanyola del Vallès, 25 d’octubre de 2004

22’30 hores