Bombers

Els Bombers de la Generalitat col·laboraran, demà, en el simulacre d'emergència organitzat per Renfe a Planoles

query_builder   26 octubre 2004 17:50

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat col·laboraran, demà, en el simulacre d'emergència organitzat per Renfe a Planoles

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil, a través de tècnics de la Subdirecció General de Prevenció i Avaluació  i de diverses dotacions de Bombers de la Regió d’Emergències de Girona, participarà demà en el simulacre d’emergència que es realitzarà al tram Planoles-Toses de la línia Barcelona-Puigcerdà.

Al simulacre d’emergència, que ha estat organitzat per Renfe, també hi participaran altres organismes i cossos de seguretat, com són els serveis sanitaris, Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat, entre d’altres.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat (1 camió pesant i 1 vehicle lleuger) faran una primera atenció sanitària a les persones afectades (2) per la col·lisió, i ajudaran en l’evacuació de les persones que en resultin il·leses (18) fins a un microbús que Renfe destinarà al lloc del sinistre, per tal que puguin continuar el seu trajecte.

Podeu ampliar la informació relativa a aquest simulacre d’emergència a través del Gabinet de Comunicació de Renfe (telfs: 93.495.61.27 – 93.495.63.27).

Oficina de Premsa d’Emergències

Cerdanyola del Vallès, 26 d’octubre de 2004

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia