Bombers

Actualització dades focs forestals d'avui dilluns

query_builder   15 novembre 2004 22:00

event_note Nota de premsa

Actualització dades focs forestals d'avui dilluns

Bombers de la Generalitat ha treballat en el dia d’avui en tres foc forestals que han estat localitzats a Blancafort (Conca de Barberà), La Vall de Boí (Alta Ribagorça) i Ulldecona (Montsià).

§ Foc de Blancafort:

      Bombers de la Generalitat han estat alertats d’aquest servei a les 12’01 hores. S’han desplaçat fins a la zona afectada un total de 14 vehicles terrestres i 2 aeris. A les 17’54 hores el foc estava totalment controlat, tot i que a l’hora de tancar aquest comunicat encara hi quedaven 9 vehicles per acabar de remullar bé la zona. La superfície afectada, segons dades facilitades pel Cos d’Agents Rurals, hauria estat de 6 hectàrees (2 d’arbrat, bàsicament de pi blanc; i 4 de matoll).

§ Foc de La Vall de Boí:

Hora d’avís: 14’01 hores. En aquest servei, Bombers de la Generalitat hi ha desplaçat un total de 13 vehicles, tots terrestres. El vent, que bufava amb força intensitat en aquesta zona ha dificultat les tasques d’extinció. El foc ha estat controlat a les 19’44 hores i ha afectat entre 4 i 5 hectàrees d’argelaga i matoll. Hores d’ara continuen havent-hi 13 dotacions que hi treballaran fins ben entrada la nit.

§ Foc d’Ulldecona:

Bombers hi treballen des de les 13’41 hores, moment en què s’ha rebut l’avís, per apagar aquest incendi forestal que s’ha iniciat a la zona de los Moletons del terme municipal d’Ulldecona. L’incendi s’ha iniciat a la zona del Barranc Sombrerer i s’ha desplaçat direcció nord cap a la cresta de Mola Cima.

Hores d’ara, en què el foc encara no es dóna per controlat, continuen treballant-hi unes 19 dotacions terrestres i els mitjans aeris que s’han desplaçat a la zona ja s’han retirat a les seves respectives bases quan s’ha fet fosc. S’espera que a primeres hores del matí, les dotacions aèries s’incorporin novament a les tasques d’extinció i supervisió del foc. Recordem que la superfície afectada podria comptabilitzar-se en 50 hectàrees, segons dades del Cos d’Agents Rurals.

Cerdanyola del Vallès, 15 de novembre de 2004

22’00 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia