Bombers

Activada la fase d'Alerta del Transcat per l'accident d'un camió cisterna a Reus (Baix Camp)

query_builder   29 octubre 2004 11:08

event_note Nota de premsa

Activada la fase d'Alerta del Transcat per l'accident d'un camió cisterna a Reus (Baix Camp)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que a les 09’30 hores s’ha activat la fase d’Alerta del Pla d’Emergències en el Transport de Mercaderies Perilloses per Carretera i Ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT) a causa de l’accident d’un camió cisterna a la carretera T-11 (davant del Brasília), al terme municipal de Reus (Baix Camp).

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 09’13 hores de l’accident d’un camió cisterna carregat de propà. El camió, que pertany a l’empresa Repsol Butà, ha fet una sortida de via i, tot i que la cisterna no ha resultat afectada, el vehicle ha quedat inclinat al voral de la carretera i la roda davantera ha quedat clavada en un talús de terra.

Les 4 dotacions del Cos de Bombers de la Generalitat que s’han desplaçat fins al lloc del sinistre informen que, mentre dues grues retiren aixequen el vehicle per retirar-lo, la carretera T-11 en sentit Tarragona romandrà tallada.

Segons les primeres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya a causa de l’accident no hi hagut ferits.

Cerdanyola del Vallès, 29 d’octubre de 2004

10’00 hores

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia