Innovació, Universitats i Empresa

La Generalitat de Catalunya i BTV obren una via de diàleg

query_builder   9 abril 2003 17:24

event_note Nota de premsa

La Generalitat de Catalunya i BTV obren una via de diàleg

Aquest matí, Carles Duarte, secretari general de Presidència, Jordi Alvinyà, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Ernest Maragall, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Tapia, director de BTV, han mantingut una reunió amb l’objectiu d’obrir una via de diàleg en relació al procediment sancionador incoat a la televisió municipal de Barcelona.

Com a conseqüència de la reunió, BTV presentarà un recurs de reposició davant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, que comportarà la suspensió expressa de l’aplicació de la resolució sancionadora. A partir d’aquest moment, s’obrirà un procés de cerca conjunta d’una solució satisfactòria per a ambdues parts, que doni sortida a les demandes municipals però que s’ajusti al marc legal vigent i sense provocar interferències a terceres emissores de televisió.

Mentre duri aquest procés, l’Ajuntament de Barcelona no impulsarà cap recurs contenciós-administratiu davant dels tribunals.