Innovació, Universitats i Empresa

El Govern aprova el Decret pel qual s'atorguen les Distincions de la Generalitat de Catalunya per a la Promoció de la Recerca Universitària (2a edició).

query_builder   12 juny 2001 10:00

event_note Nota de premsa

El Govern aprova el Decret pel qual s'atorguen les Distincions de la Generalitat de Catalunya per a la Promoció de la Recerca Universitària (2a edició).

Amb la finalitat d’estimular les activitats de recerca d’alt nivell dels professors ’ investigadors del sistema universitari de Catalunya i dels grups de recerca a què estan associats, l’any 1999 es van crear les Distincions de la Generalitat de Catalunya per a la Promoció de la Recerca Universitària.Així doncs, pel que fa a l’edició d’aquest any s’ha atorgat a les següents persones:En la categoria d’investigadors reconeguts:- Montserrat Aguadé Porres. Universitat de Barcelona- Joaquim Bruna Floris. Universitat Autònoma de Barcelona- Eudald Carbonell Roura. Universitat Rovira i Virgili- Ernest Giralt Lledó. Universitat de Barcelona- Francesc Illas i Riera. Universitat de Barcelona- Josep Antoni Planell Estany. Universitat Politècnica de Catalunya- Francisco Rico Manrique. Universitat Autònoma de Barcelona- Robert Rodríguez i Roisin. Universitat de Barcelona- Javier Tejada Palacios. Universitat de Barcelona- Antonio Zorzano Olarte. Universitat de BarcelonaEn la categoria de joves investigadors:- Laura Borràs Castanyer. Universitat de Barcelona- Anna Cazurra Basté. Universitat Autònoma de Barcelona- Joan X. Comella Carnicé. Universitat de Lleida- Anna M. Gómez Foix. Universitat de Barcelona- Angel Jorba Monte. Universitat de Barcelona- Josep Nogués Sanmiquel. Universitat Autònoma de Barcelona- Jesús David Pérez Castrillo. Universitat Autònoma de Barcelona- Francesc Pérez Murano. Universitat Autònoma de Barcelona- Xavier Pla i Barbero. Universitat de Girona- Alejandro Pomarol Clotet. Universitat Autònoma de Barcelona- Francesc Posas Garriga. Universitat Pompeu Fabra- Angels Ramos Gómez. Universitat de Barcelona- Jordi Rello Condomines. Universitat Rovira i Virgili- Fèlix Ritort Farrán. Universitat de Barcelona- Joan Manel Rius Casals. Universitat Politècnica de Catalunya- Daniel Sempere Torres. Universitat Politècnica de Catalunya- Mariona Sodupe Roure. Universitat Autònoma de Barcelona- Miquel Solà i Puig. Universitat de Girona- Enric Vallduví i Botet. Universitat Pompeu Fabra- Manuel del Valle Zafra. Universitat Autònoma de BarcelonaLes persones distingides rebran el guardó en el curs d’un acte solemne que tindrà lloc properament al Palau de la Generalitat.