Territori

La Generalitat aprova la millora del traçat de la C-38 entre Sant Pau de Segúries i Camprodon

Es construiran dos viaductes sobre el riu Ter amb una inversió de gairebé 4 MEUR

query_builder   14 octubre 2003 13:18

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora del traçat de la C-38 entre Sant Pau de Segúries i Camprodon

Es construiran dos viaductes sobre el riu Ter amb una inversió de gairebé 4 MEUR

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de millora del traçat de la carretera C-38 (del punt quilomètric 5,13 al 8,8), entre Sant Pau de Segúries i Camprodon (Ripollès). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el primer semestre de l’any vinent amb un termini d’execució de 6 mesos, suposa una inversió de 3,89 MEUR.

Amb aquesta actuació la Generalitat dotarà a la carretera C-38 projecte d’unes condicions de traçat per una velocitat de 70 km/h, mitjançant dos viaductes sobre el riu Ter.

Descripció de les obres

Les obres queden compreses en tres trams:

· Un primer tram que, sortint del punt quilomètric 4,8 i finalitzant en el 5,6, creua el riu Ter amb un viaducte d’una longitud de 40,6 m. La longitud total del tram és de 750 m.

· El segon tram contempla la rectificació dels revolts situats al voltant del punt quilomètric 7. El tram està situat entre els punts quilomètrics 6,73 i 7,18.

· El tercer tram, del punt quilomètric 8,5 al 9,  té un traçat que torna a creuar el riu Ter amb un altre viaducte d’una longitud de 40,3 m. Aquest tercer tram inclou dos enllaços amb la carretera existent per donar sortida a un camí rural.

El projecte es completa amb la millora i la renovació de la senyalització vertical i horitzontal, així com les obres de drenatge corresponents.