Territori

La Generalitat aprova la millora de la connexió de la C-251 amb el camí de Sanata a Llinars del Vallès

Es millorarà la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit

query_builder   17 juny 2003 13:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora de la connexió de la C-251 amb el camí de Sanata a Llinars del Vallès

Es millorarà la seguretat viària i la fluïdesa del trànsit

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de les obres de millora de la intersecció de la carretera C-251 amb el camí de Sanata, al terme municipal de Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el quart trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 2 mesos, té un pressupost de 226.000 EUR (37 MPTA).

Les obres consisteixen en la millora de la intersecció existent mitjançant el trasllat de l’accés al punt quilomètric 13,080 de la C-251, a uns 200 m de l’accés actual, tot construint un nou carril central de girs i els corresponents carrils d’acceleració i alentiment.

Cal tenir en compte que l’accés actual no disposa de carrils d’acceleració i desacceleració i està situat en un revolt amb canvi de rasant.

El nou enllaç es farà ampliant la calçada amb un tercer carril i amb l’obertura d’un nou camí per accedir al barri de Sanata. En concret, es construirà un carril central d’alentiment pels vehicles que des de Llinars del Vallès vulguin entrar al barri de Sanata, i un carril d’acceleració per als vehicles que des de el barri de Sanata es dirigeixin a Sant Celoni.

La longitud de tota la construcció serà de 400 m, l’amplada dels carrils de 3,5 m, igual que la del carril central, i els vorals de tots dos costats es projecten d’1,5 m,

Les obres es completen amb la senyalització vertical i horitzontal, amb la xarxa de drenatge i amb l’estesa de terra vegetal.