Territori

La Generalitat aprova la millora de la L-303 entre Cervera i la L-310

Es milloraran 7 revolts i es construiran 4 interseccions amb una inversió de 2,68 MEUR

query_builder   16 octubre 2003 17:40

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la millora de la L-303 entre Cervera i la L-310

Es milloraran 7 revolts i es construiran 4 interseccions amb una inversió de 2,68 MEUR

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de les obres de millora del traçat, dels revolts i del reforçament del ferm de la carretera L-303 (del punt quilomètric 0,25 al 9), entre Cervera (Segarra) i la intersecció amb la L-310 (al terme municipal de Plans de Sió). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el primer semestre de l’any vinent amb un termini d’execució de 5 mesos, suposa una inversió de 2,68 MEUR.

Amb aquesta actuació, es millorarà el traçat de 7 revolts i s’ampliarà la calçada per tal de poder construir 4 interseccions amb carril central de gir. Així doncs, la calçada de la carretera passarà a tenir 7 m d’amplada i 3,5 m més si hi ha carril central de gir.

Un cop finalitzades les obres, els revolts passaran a tenir uns radis que oscil·laran entre els 200 i els 600 m, el que permetrà una conducció més còmoda i segura pels usuaris d’aquest tram de carretera.

Les obres inclouen també la construcció de 952 m de camins i el reforçament general de la calçada.

Aquesta actuació es completa amb la neteja i construcció de cunetes, obres de drenatge, així com la renovació de la senyalització vertical i la col·locació de barreres de seguretat metàl·liques.

Posteriorment a aquesta actuació (1a fase), s’executarà la 2a fase que consistirà en la millora de la mateixa carretera L-303 del punt quilomètric 9 al 20, és a dir, entre la intersecció amb la L-310 i Agramunt (Urgell). Aquesta 2a fase, que actualment està en fase de redacció del projecte, té un pressupost aproximat de 5,4 MEUR.