Territori

La Generalitat aprova la construcció d'una rotonda a Sant Feliu de Guíxols a la C-253 [Actualitzada]

Es millorarà la seguretat viària en aquest punt amb una inversió de més de 200.000 EUR

query_builder   21 maig 2003 13:20

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova la construcció d'una rotonda a Sant Feliu de Guíxols a la C-253 [Actualitzada]

Es millorarà la seguretat viària en aquest punt amb una inversió de més de 200.000 EUR

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de construcció d’una rotonda a l’encreuament de la carretera C-253 (punt quilomètric, 40,5) amb els carrers de les Bateries i Dr. Fleming a la població de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el quart trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 3 mesos, té un pressupost de 204.000 EUR (34 MPTA).

La carretera C-253, en el punt quilomètric 40,5, presenta un encreuament amb els carrers de les Bateries i Dr. Fleming, sense canalitzar. El projecte, per raó de seguretat viària, determina l’ordenació del trànsit a l’àrea esmentada mitjançant la construcció d’una rotonda.

Així doncs, per tal de solucionar l’actual intersecció dels carrer de les Bateries i Dr. Fleming a Sant Feliu de Guíxols, la Generalitat preveu la construcció d’una rotonda que permeti tots els moviments.

Les característiques de la nova rotonda, que millorarà la seguretat viària de la zona, són les següents:

· La rotonda, de forma allargada, disposarà de dos radis interiors de 8,5  i 19 m.

· La zona central està formada per dos carrils de 3 m cadascun.

· L’obra es completarà amb l’enllumenat i l’enjardinament de la rotonda, el condicionament amb vorades i rajoles de les voreres.

· També es preveu la construcció d’una xarxa de drenatge longitudinal amb la disposició de tubs de formigó a les noves zones de calçada i voreres.