Territori

La Generalitat aprova el reforç de ferm de la GI-524 entre Olot i Santa Pau (Garrotxa)

query_builder   11 abril 2003 11:35

event_note Nota de premsa

La Generalitat aprova el reforç de ferm de la GI-524 entre Olot i Santa Pau (Garrotxa)

La Direcció General de Carreteres del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha aprovat el projecte de reforçament del ferm de la carretera GI-524, entre les poblacions d’Olot i Santa Pau. Aquesta actuació, que es preveu que comenci durant el tercer trimestre d’aquest any amb un termini d’execució de 3 mesos, suposa una inversió de 958.000 EUR (159 MPTA).

Les obres consisteixen en la millora de l’estat del paviment, del sistema de desguàs i de la seguretat del tram de la carretera GI-524, entre els punts quilomètrics 1,815 i 9,76.

La regularització del tram també contempla l’eliminació de l’esglaó lateral que es pot formar amb les obres de reforçament. Així mateix, s’ha previst la pavimentació dels deu primers metres dels camins públics que accedeixen a la carretera.

El projecte es completa amb la restitució total de la senyalització horitzontal, així com la reposició de totes les senyals de codi que estiguin deteriorades o fora de normativa. A més, també es portarà a terme la col·locació de baranes i barreres de seguretat metàl·liques i la millora dels sistemes de desguàs.

Cal recordar que en aquesta mateixa carretera estan en fase d’acabament les obres de millora dels accessos a la Fageda d’en Jordà, que tenen un pressupost de 533.000 EUR (88,68 MPTA).