Territori

Una detinguda a Pallejà per un delicte d'incendi

query_builder   25 agost 2004 11:13

event_note Nota de premsa

Una detinguda a Pallejà per un delicte d'incendi

Efectius del Cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge i membres de la Policia Local de Pallejà van iniciar coordinadament un operatiu especial de vigilància arran d’un seguit d’ incendis forestals que es van detectar durant els mesos de juliol i agost en els boscos de Pallejà. Concretament, en aquest període s’han produït 9 incendis, el més gran dels quals ha estat de 8.000 m2.

 

Les zones afectades per aquests petits incendis són la Font de la Teula, el Camp de tir, la Magina i la Pelada. Tot i estar en una zona perillosa, no han cremat una major superfície gràcies a la rapida intervenció dels Bombers.

 

Al voltant de les 18:45 d’ahir es va detectar un nou incendi, ubicat en una d’aquestes zones, concretament a la Font de la Teula, que va cremar uns 500 m2 de pi blanc i matoll.

 

Durant el dispositiu de vigilància, i immediatament després d’iniciar-se el foc, la Policia Local va observar com una dona sortia de la zona on s’havia produït. Davant les evidències, Agents Rurals i la Policia Local de Pallejà van identificar C.B.M com a presumpta autora d’un delicte d’incendi. La detinguda es va posar a disposició judicial per part de la Guàrdia Civil.