Agència de l'Habitatge de Catalunya

Milà i Trujillo signen un acord per a la remodelació de barris a la demarcació de Barcelona

query_builder   25 novembre 2004 14:23

event_note Nota de premsa

Milà i Trujillo signen un acord per a la remodelació de barris a la demarcació de Barcelona

Els barris beneficiats seran el Turó de la Peira, Via Trajana, el Polvorí, Besòs, Trinitat Nova i Governador, a la ciutat de Barcelona; Can Gambús, a Sabadell; Sal i Pota, a Súria; Sant Roc, a Badalona; Creu Roja-Vallparda, a l’Hospitalet de Llobregat; i de Sant Cosme, al Prat de LlobregaEl Departament de Medi Ambient i Habitatge invertirà 12.450.000 € i el Ministeri d’Habitatge 8.300.000 €, en el present exercici

La ministra d’Habitatge, María Antonia Trujillo, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, han signat aquest matí un acord per donar continuïtat a la remodelació de barris de la demarcació de Barcelona.

Els barris beneficiats per aquestes remodelacions són el Turó de la Peira, Via Trajana, el Polvorí, del Besòs, Trinitat Nova i Governador, a la ciutat de Barcelona; Can Gambús (barri d’Arraona), a Sabadell; Sal i Pota, de Súria; Sant Roc, de Badalona; Creu Roja-Vallparda, de l’Hospitalet de Llobregat; i de Sant Cosme, al Prat de Llobregat. En aquests barris es preveu l’execució de reparcelacions, enderrocs, redacció de projectes, diverses fases de construcció dels edificis d’habitatges, i la urbanització de l’entorn dels blocs.

En virtut d’aquest acord, que desenvolupa un conveni de col•laboració subscrit l’any 1996 entre el Ministeri d’Obres Públiques, Transports i Medi Ambient i el Govern de la Generalitat, el Ministeri d’Habitatge es compromet a aportar durant el present exercici 8.300.000 € per finançar l’execució de les actuacions de remodelació d’aquests barris. La resta del cost, 12.450.000 €, anirà a càrrec del Departament de Medi Ambient i Habitatge, que també s’encarregarà de la gestió de les obres. Les quantitats no cobertes per les aportacions estipulades aniran a càrrec de la Generalitat.

Es preveu una continuïtat de les actuacions en exercicis futurs, en funció de les consignacions pressupostàries.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia