Territori

L'Ambibus visita Viladecavalls

És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

query_builder   7 abril 2003 18:53

event_note Nota de premsa

L'Ambibus visita Viladecavalls

És una eina de comunicació i sensibilització ambiental

L’Ambibus és la unitat mòbil d’educació ambiental del Departament de Medi Ambient de la Generalitat. Del 7 al 13 d’abril estarà estacionat a la població de Viladecavalls (Vallès Occidental).

L’Ambibus s’utilitza com a suport per a la campanya de recollida domiciliaria de fracció orgànica que el Departament de Medi Ambient porta a terme als municipis de Catalunya des de l’any 1997 i és utilitzat com una eina de comunicació i sensibilització ambiental.

L’interior de l’Ambibus mostra una exposició sobre la temàtica dels residus domiciliaris, que fa una especial incidència en la recollida selectiva de la fracció orgànica, amb l’objectiu de, per una banda, donar a conèixer la seva composició a les llars, la problemàtica que genera, la gestió que es porta a terme i la solució que suposa la realització de compost a partir de la fracció orgànica dels residus municipals i, per l’altra, fomentar la selecció en origen de les escombraries domiciliàries i conèixer els usos del compost.

L’Ambibus, a més, disposa d’una petita mostra de les publicacions del Departament de Medi Ambient. Les estades de l’Ambibus entre setmana són principalment reservades als grups d’escolars i les persones interessades. El cap de setmana resta obert al públic i, molt especialment, als agrupaments de la comarca: esplais, grups excursionistes, etc.

Del 7 al 9 d’abril, l’Ambibus estarà estacionat al barri de Can Trias de Viladecavalls (entre el carrer Pintor Murillo i la cantonada del carrer Pintor Torres). Del 10 al 13 d’abril, es traslladarà al casc urbà (a l’avinguda Lluís Companys, al costat de la plaça Jordi Torres).

De dilluns a divendres, els matins estaran reservats a les escoles. A la tarda estarà obert de 16.00h. a 20.30h. Dissabte i diumenge l’horari serà de 10.00h. a 14.00h. i de 18.00h. a 20.30h.