Territori

El projecte d'educació ambiental del parc natural de Cap de Creus ha rebut un premi de 18.000 euros

-El guardó es lliurarà demà dimarts a Madrid

query_builder   24 febrer 2003 17:22

event_note Nota de premsa

El projecte d'educació ambiental del parc natural de Cap de Creus ha rebut un premi de 18.000 euros

-El guardó es lliurarà demà dimarts a Madrid

El projecte d’educació ambiental del parc natural de Cap de Creus ha rebut un premi de 18.000 euros, concedit per l’àrea de medi ambient de "La Casa Encendida" de Caja de Madrid.

Aquest espai protegit i 12 parcs naturals més, d’arreu de l’Estat Espanyol van participar en el concurs del "Clic solidario". Els projectes de sensibilització ambiental que van presentar es van penjar a la pàgina web d’aquesta entitat bancària i van ser els internautes els que amb els seus vots van decidir els quatre guanyadors (els parcs naturals de la Sierra Calderona, Sierra de Mariola, de Fuentes Carrionas y Fuente Cobre i Cap de Creus), que en total s’han repartit 60.000 euros.

La proposta d’educació ambiental presentada pel Cap de Creus s’ha posat en marxa aquest curs 2002-2003. Consta de diverses activitats destinades a la població escolar dels municipis d’aquest espai protegit, que s’han preparat de forma que els alumnes coneguin els diferents aspectes del Cap de Creus quan acabin el batxillerat.

El guardó es lliurarà demà dimarts, 25 de febrer, a Madrid i el recolliran la directora d’aquest espai protegit, Victòria Riera, i membres de l’àrea d’ús públic del parc natural. Els diners es destinaran a finançar part d’aquestes activitats educatives.