Territori

CEMA organitza un seminari sobre la prevenció de la contaminació a la indústria de l'adobament de la pell

query_builder   30 setembre 2004 14:59

event_note Nota de premsa

CEMA organitza un seminari sobre la prevenció de la contaminació a la indústria de l'adobament de la pell

El Centre per a l’Empresa i el Medi Ambient, CEMA, del Departament de Medi Ambient i Habitatge organitza juntament amb l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament un Seminari Avançat sobre la Prevenció de la Contaminació a la Indústria de l’Adobament de la Pell. Aquest Seminari per a professionals tindrà lloc a Barcelona durant la setmana del 4 al 8 d’octubre de 2004.

L’objectiu d’aquest Seminari és facilitar l’aplicació d’alternatives de prevenció de la contaminació, mitjançant la millora de l’ecoeficiència dels processos productius. L’ús d’aquestes alternatives contribuiria a la reducció de la contaminació generada per un dels sectors clau a la regió mediterrània, la indústria de l’adobament de la pell.

El Seminari serà dut a terme per experts i professionals del sector i s’adreça a representants d’administracions públiques i tècnics dels països d’Algèria, el Marroc i Tunísia, però també als professionals del sector a Catalunya. Les jornades combinen sessions tècniques, visites a instal•lacions i taules rodones per a l’intercanvi d’experiències entre els participants.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les activitats del Programa Azahar, Programa de cooperació al desenvolupament a la Mediterrània en matèria de desenvolupament sostenible, protecció del medi ambient i conservació dels recursos naturals.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre per a l’Empresa i el Medi Ambient (telèfon 93 415 11 12, a/e: cleanpro@cema-sa.org).

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia