Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 69.144 euros en obres de rehabilitació de pisos de protecció oficial de Sabadell

Les obres s'efectuaran al barri d'Espronceda

query_builder   22 novembre 2004 13:22

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 69.144 euros en obres de rehabilitació de pisos de protecció oficial de Sabadell

Les obres s'efectuaran al barri d'Espronceda

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat una obra de rehabilitació al barri d’Espronceda de Sabadell per un import de 69.144 euros.

Les obres, que duraran uns quatre mesos, consisteixen en la substitució de les escomeses d’aigua que es farà a tots els blocs del barri excepte en aquells on ja s’hi hagi actuat per manteniment. L’actuació es concreta en substituir les escomeses  d’aigua des de la clau de pas de la companyia  subministradora fins a la bateria de comptadors d’aigua. L’empresa adjudicatària ha estat Electromecanica Soler.

A Sabadell, Adigsa administra 4.318 habitatges. Amb les obres que es realitzaran a Espronceda, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla Director d’Obres en el marc del nou Pla de Rehabilitació d’Habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda d’Espronceda, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 18 barris, distribuïts a 6 comarques, amb una inversió total de quasi cinc milions d’euros.

En les obres que Adigsa promou s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa  Posa’t a Punt.

La nova Direcció d’Adigsa ha fet una auditoria interna del Pla director d’obres (PDO), signat amb 108 entitats veïnals per al període 1997-2004, de la qual es desprèn que l’esmentat PDO només ha estat executat en un 50%, i que no disposava d’estimació de costos, ni de pla de finançament. Tot això ha comportat que en el 50 % d’obres executades s’hagin gastat 191 milions d’euros dels 270 pressupostats. L’estimació actual per acabar el 50% d’obres pendents és de 208,5 milions d’euros.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia