Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 378.711 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Granollers

Les obres s'executaran al barri de Primer de Maig

query_builder   14 octubre 2004 12:11

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 378.711 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Granollers

Les obres s'executaran al barri de Primer de Maig

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat una obra de rehabilitació al barri Primer de Maig per un import de 378.711 euros. Les obres consisteixen en l’aïllament de façanes, repassos a cobertes i substitució de canals. L’empresa adjudicatària ha estat T. Rehabilitación, SL.

Amb les obres que començaran pròximament a Granollers, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda de Granollers, les obres de rehabilitació s’executaran a 25 barris més, distribuïts en 10 comarques, amb una inversió de quasi 8 milions d’euros (7.952.682 €).

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a punt. A Granollers, s’han reservat tres llocs de treball: un manobre, un ajudant de paleta i un ajudant de placa.