Agència de l'Habitatge de Catalunya

Adigsa inverteix 1.095.168 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Manresa

Les obres s'efectuaran als barris de la Font dels Capellans, el Xup i la Balconada

query_builder   20 octubre 2004 13:43

event_note Nota de premsa

Adigsa inverteix 1.095.168 euros en obres de rehabilitació de pisos socials a Manresa

Les obres s'efectuaran als barris de la Font dels Capellans, el Xup i la Balconada

L’empresa Adigsa, que administra i gestiona els habitatges públics de la Generalitat, ha adjudicat tres obres de rehabilitació als barris de la Font dels Capellans, el Xup i la Balconada  per un import de 962.702 euros.

A la Font dels Capellans les obres consisteixen en la reparació de les sortides de fums i bafs de les cuines i la reparació dels cantells dels balcons dels pisos situats als números  11, 12 i 15 del bloc C-4, per un import de 780.054 €. Al Xup es realitzarà l’arranjament de l’aïllament de les façanes i es col•locaran escopidors de finestres de 9 blocs, per un import de 238.753 €. A la Balconada es realitzarà el condicionament de la xarxa de clavegueram de diversos blocs, per un import de 76.361€. Les empreses adjudicatàries d’aquestes obres han estat, respectivament, Blue Merlin, SL., Rehacsa  i Teyco, SL.

A Manresa, Adigsa administra 2.386  habitatges. Amb les obres que es realitzaran a  aquests barris de Manresa, Adigsa vol garantir el manteniment dels habitatges socials i continua executant el Pla director d’obres en el marc del nou Pla de rehabilitació d’habitatges del Departament de Medi Ambient i Habitatge. A banda d’aquests barris, les obres de rehabilitació es realitzaran a d’altres 23 barris, distribuïts a 10 comarques. 

En les obres que Adigsa promou, s’aplica la clàusula social de reserva de llocs de treball per a col•lectius amb risc d’exclusió social dins del marc del programa Posa’t a Punt. A la Balconada s’ha reservat  un lloc de treball  destinat a  un manobre.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia