Justícia

Preavís de possibilitat d'importants nevades en les properes 96 hores

La cota de neu oscil.larà als 200 metres, segons les previsions meteorològiques

query_builder   7 gener 2003 17:06

event_note Nota de premsa

Preavís de possibilitat d'importants nevades en les properes 96 hores

La cota de neu oscil.larà als 200 metres, segons les previsions meteorològiques

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que, segons les dades facilitades pel Servei Meteorològic de Catalunya, és probable que, a partir del migdia de dijous, 9 de gener, i fins el divendres, 10 de gener, es puguin produir ruixats febles de caràcter aïllat a qualsevol punt del país, si bé seran més probables a la meitat nord i est de Catalunya.

La cota de neu pot arribar a caure al voltant dels 200 metres d’alçada, podent arribar a la mateixa línia de la costa. Les precipitacions aniran acompanyades d’una davallada forta de temperatures i d’un ambient fred.

A més, durant la jornada de divendres, el Servei Meteorològic de Catalunya comunica que es preveuen forts vents de component nord als extrems del país i moderat a la resta del territori.

Així mateix, volem recordar la necessitat de fer un seguiment de l’evolució meteorològica a través dels mitjans de comunicació o dels organismes oportuns.

D’altra banda, si heu d’iniciar desplaçaments llargs amb el vostre vehicle dins d’aquest període de temps, recordeu que cal prendre totes les precaucions possibles, com portar cadenes (el seu ús, en cas de nevades, serà obligatori), informar-se de l’estat de la xarxa viària a través del telèfon d’informació ciutadana, 012 i recordar el telèfon únic per a qualsevol tipus d’emergències és el 112.

Cerdanyola del Vallès, 7 de gener de 2003