Salut

L'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol reforça l'atenció a Urgències per fer front a l'augment d'ingressos

query_builder   4 desembre 2002 18:13

event_note Nota de premsa

L'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol reforça l'atenció a Urgències per fer front a l'augment d'ingressos

L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona ha posat avui en funcionament 10 llits addicionals a la Unitat de Suport a Urgències. Aquest llits se sumen als 10 amb els quals es va posar en marxa la Unitat, el passat dilluns 2 de desembre, dins el Pla Integral d’Urgències de Catalunya, reforç que funciona durant tota la temporada d’hivern i part de la primavera.

El centre hospitalari està atenent en les darreres jornades més de 350 urgències diàries, quan normalment se n’hi registren unes 280. Aquesta situació ve provocada per un augment d’afeccions respiratòries habituals en aquesta època de l’any.

D’altra banda, l’Hospital Germans Trias i Pujol vol recordar que tots els casos s’atenen segons la seva gravetat, independentment de l’hora d’arribada a la Unitat. Això pot comportar que l’espera dels pacients menys greus es pugui demorar. Per aquest motiu, des del centre es recorda als usuaris que evitin les consultes que puguin ser ateses pel metge de capçalera o al Centre d’Atenció Continuada més proper al seu domicili.