La consellera de Sanitat i Seguretat Social, Marina Geli, va inaugurar, el dia  21 de febrer, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Doctor Moisès Broggi de l’Escala, a la comarca de l’Alt Empordà.

El CAP Doctor Moisès Broggi de l’Escala està situat en un edifici de dues plantes, que té una superfície de 1.022 m2, al carrer Mossèn Salvador Jué i Pujolar, 1. El centre té tres consultes de medicina de família, tres sales de tractament /consulta d’infermeria, una consulta de pediatria, una consulta d’infermeria de pediatria, una consulta d’odontologia, una sala de treball d’odontologia i tres sales de consultes polivalents; en l’àrea d’atenció continuada, una sala de tractament, una consulta de metge de família i dos boxs polivalents; en l’àrea administrativa, la sala de treball administratiu, la sala de reunions/biblioteca, l’aula d’educació sanitària i dos despatxos de coordinació, i, en l’àrea de personal sanitari, dos dormitoris, vestidors i sala de personal. L’import total de la inversió, tant pel que fa a obra i a equipaments, ha estat de 1.335.719,92 euros.

El nou CAP, que va entrar en funcionament el passat 16 de febrer, és el CAP de referència de l’ABS de l’Escala que inclou els municipis de l’Escala, Albons, l’Armentera, Bellcaire d’Empordà, Sant Pere Pescador, Torroella de Fluvià, Ventalló, Viladamat i Vilamacolum i atén una població censada d’11.619 persones.