Salut

Incident al CAP Dos de Maig de Viladecans

query_builder   10 gener 2003 13:50

event_note Nota de premsa

Incident al CAP Dos de Maig de Viladecans

La direcció del Servei d’Atenció Primària Baix Llobregat Litoral de l’Institut Català de la Salut informa que al voltant de les 11h d’aquest matí han caigut unes plaques de guix del fals sostre de la sala d’espera del Centre d’Atenció Primària (CAP) Dos de Maig de Viladecans

A conseqüència d’aquest incident un pacient que es trobava en aquesta sala ha patit ferides superficials, de les quals ha estat atès al mateix centre i ja ha estat donat d’alta.

Immediatament després de l’incident, s’ha desallotjat la sala d’espera i totes les consultes del centre de forma preventiva. L’activitat assistencial s’ha mantingut amb normalitat ja que els pacients han estat derivats al CAP Viladecans i al CAP Gavà 2, i les urgències s’han atès a les consultes de pediatria ubicades al costat mateix del CAP Dos de Maig.

Al llarg d’aquest cap de setmana es canviarà la part afectada del sostre i es reforçarà la resta per tal de garantir la màxima seguretat tant dels usuaris com dels professionals.

Es preveu que el proper dilluns, 13 de gener de 2003, es reprendrà l’activitat habitual al centre.

A partir del proper mes d’abril de 2003 s’inaugurarà un nou centre d’atenció primària a Viladecans, actualment en construcció, que acollirà tots els usuaris del CAP Dos de Maig.