Salut

El Departament de Sanitat i l'Ajuntament de Reus investiguen cinc casos de legionel·losi

query_builder   14 octubre 2003 16:31

event_note Nota de premsa

El Departament de Sanitat i l'Ajuntament de Reus investiguen cinc casos de legionel·losi

El Departament de Sanitat i Seguretat Social i l’Ajuntament de Reus han tingut coneixement del diagnòstic de cinc casos de legionel•losi en persones residents a Reus que podrien estar relacionats entre sí. Els cinc han estat hospitalitzats a l’Hospital de Sant Joan de Reus, tres han estat donats d’alta i l’evolució dels altres dos és favorable.

El primer cas, un home de 35 anys, va iniciar els símptomes el dia 9 de setembre, va ser hospitalitzat el dia  12 del mateix mes i ja ha estat donat d’alta.

El segon cas, una dona de 36 anys, va iniciar símptomes el dia 1 d’octubre i va ser hospitalitzada el dia 9.

El tercer cas es tracta d’un home de 27 anys, que va iniciar símptomes el dia 2 d’octubre, va ser hospitalitzat el dia 4 i ja ha estat donat d’alta.

El quart cas és un home de 53 anys, que va iniciar símptomes el dia 2 d’octubre, va ser hospitalitzat el dia 3 i ja ha estat donat d’alta .

El cinquè cas és un home de 70 anys, que va iniciar símptomes el dia 4 d’octubre  i va ser hospitalitzat el passat dia 10.   

El Departament de Sanitat i Seguretat Social, conjuntament amb la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Reus han iniciat la investigació epidemiològica i ambiental per tal d’esbrinar la possible font d’infecció i si es tracta de casos relacionats amb un mateix focus.