President

El president Maragall fa arribar el seu condol per la mort d'Arafat al primer ministre de Palestina i a la Lliga Àrab

query_builder   11 novembre 2004 09:02

event_note Nota de premsa

El president Maragall fa arribar el seu condol per la mort d'Arafat al primer ministre de Palestina i a la Lliga Àrab

11-11-2004

El president Maragall fa arribar el seu condol per la mort d’Arafat al primer ministre de Palestina i a la Lliga Àrab

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha fet arribar el seu condol i el del Govern de la Generalitat de Catalunya al primer ministre de l’Autoritat Nacional Palestina, Ahmed Qurei, i al secretari general de la Lliga Àrab, Amr Mussa, per la mort del president Arafat. També ha fet arribar un telegrama lamentant la pèrdua al delegat general de la delegació general de Palestina a Espanya, Nabil Marouf.

Així en el telegrama que ha fet arribar al secretari general de la Lliga Àrab el president diu: “En nom propi i del Govern de la Generalitat de Catalunya li transmeto la condolència pel traspàs del President Arafat. Li prego la faci extensiva a tots els pobles que representa la seva organització. Diàleg i construcció de la pau són tasques comunes a tots els pobles”

 El telegrama que el president Maragall ha enviat a al primer ministre palestí indica: “En nom propi i en el del Govern de la Generalitat de Catalunya, vull fer-li arribar la meva sentida condolència davant de la mort del President Arafat. Tots els pobles necessiten de la pau per a la seva seguretat i el benestar. Seguirem contribuint amb totes les nostres forces a aquests objectius compartits. Afegeixi l’expressió dels meus sentiments”.

Pel que fa al que s’ha fet arribar al delegat general a Madrid, l’escrit és: “En nom propi i en nom del Govern de la Generalitat de Catalunya vull transmetre a vostè i al poble de Palestina el nostre condol pel traspàs del President Arafat. L’esforç pel diàleg i la pau ha de continuar sent el compromís de tots els pobles de la Mediterrània. Afegiu l’expressió de la meva consideració en moments tan difícils”.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia