Oficina del President

El president Maragall ofereix un dinar a les màximes autoritats que han assistit a la presa de possessió

query_builder   20 desembre 2003 00:00

event_note Nota de premsa

El president Maragall ofereix un dinar a les màximes autoritats que han assistit a la presa de possessió

20-12-2003

Es tracta del primer acte oficial que realitza com a màxima autoritat del país

El president Maragall ofereix un dinar a les màximes autoritats que han assistit a la presa de possessió

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat de la seva esposa, Diana Garrigosa, ha ofert aquest migdia un dinar a les màximes autoritats polítiques de Catalunya, Espanya i Europa que han assistit a la presa de possessió que s’ha fet aquest matí al palau de la Generalitat.

El mandatari català ha convidat  una vintena de personalitats a la Casa dels Canonges. Aquest és el primer acte oficial que el president Maragall realitza després de la presa de possessió.

Entre els assistents hi havia la ministra d’Administracions Públiques, Julia García Valdecasas; el president d’Andalusia, Manuel Chaves; el president d’Aragó, Marcel•li Iglesias; el president del Principat d’Astúries, Vicente Alvarez Areces; president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; la delegada del Govern a Catalunya, Susana  Bouis; l’alcalde de Barcelona, Joan Clos, i el president de la Diputació de Barcelona, José Montilla. També han assistit el president del grup parlamentari d’ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, i el president del grup parlamentari d’IC-V, Joan Saura. Tots dos han estat acompanyats de les seves esposes. Josep Piqué, president del grup parlamentari del PP; Narcís Serra, president del CIDOB i de la Fundació Rafel Campalans, i Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación para una Cultura de Paz, també en participat en l’àpat. Pel que fa a representants internacionals, han assistit Javier Solana, secretari general del consell de la UE per Política Exterior i seguretat; Pedro Solbes, Comissari d’Economia i Afers Monetaris; Marc Forné, president del Govern Andorrà; Isabel Allende, presidenta del Congrés de la República de Xile, i Mario Soares, expresident de la República de Portugal.

Nota: S’enviarà fotografia.