Direcció General de Comunicació

S'adjudica una emissora de radiodifusió a Ponts

Acords de Govern del 24 d'agost de 2004

query_builder   24 agost 2004 18:42

event_note Nota de premsa

S'adjudica una emissora de radiodifusió a Ponts

Acords de Govern del 24 d'agost de 2004

El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament de Ponts (Noguera) l’adjudicació provisional d’una emissora de radiodifusió sonora en ones mètriques en modulació de freqüència (107.1 MHz) per tal de donar servei al seu municipi, emetent un mínim de 14 hores setmanals.

L’Ajuntament de Ponts s’ha compromès a fer servir el català en la totalitat de l’emissió, sent aquesta pròpia i de caràcter local. És a dir, sense connexió en cadena amb emissores comercials i sense ser incorporada a cadenes de radiodifusió.

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

• El Govern ha acordat atorgar a l’Ajuntament de Ponts  l’adjudicació provisional per a la gestió d’una emissora de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència, per tal de donar servei al seu municipi.

L’Ajuntament de Ponts es compromet a fer servir el català en un percentatge del 100% en les seves emissions i a tenir el 100% de la programació de l’emissora com a pròpia de caràcter local (sense connexió a emissores comercials i sense ser incorporada a cadenes de radiodifusió).

Aquesta emissora municipal realitzarà, com a mínim, un total de 14 hores d’emissió setmanals.

Amb aquest nou atorgament s’amplia l’espectre radioelèctric existent a Catalunya.

`