Direcció General de Comunicació

Informació sobre un estudi d'investigació mediambiental al riu Ebre

query_builder   17 desembre 2002 20:28

event_note Nota de premsa

Informació sobre un estudi d'investigació mediambiental al riu Ebre

Us informem que des de la Unitat de Guàrdies i Emergències del Departament d’Inspecció de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) s’ha tramés a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre el següent comunicat:

“Des de la Confederación Hidrogràfica del Ebro se’ns ha informat que demà dia 18 de desembre, i amb una duració de cinc dies, es realitzaran unes proves al riu Ebre al seu pas per Ascó. Segons sembla, des del CEDEX, s’abocarà una petita quantitat de colorant al riu (amb un comprovat nul impacte ambiental) per realitzar un estudi d’investigació medioambiental. Aquest abocament pot deixar amb coloració vermella el riu Ebre.

Dir-vos també que des de l’Agència Catalana de l’Aigua es realitzarà una inspecció a la zona afectada i, si és precís per problemes d’afecció visual al riu, es prendran mostres per tal d’analitzar-ne el color”.

Per la serva part, la Delegació territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre ha tramés per fax aquest comunicat de l’ACA als ajuntaments que puguin quedar afectats aigües avall d’Ascó.