Direcció General de Comunicació

Els professors Pilar González i Josep Manel Casanova reben les Distincions Vicens Vives

query_builder   21 setembre 2004 16:34

event_note Nota de premsa

Els professors Pilar González i Josep Manel Casanova reben les Distincions Vicens Vives

El Govern ha acordat atorgar les Distincions Jaume Vicens Vives que premien la tasca docent i pedagògica en les seves modalitats individual i col•lectiva. El seu lliurament tindrà lloc el proper dilluns 27 de setembre a la Universitat Pompeu Fabra en el decurs de l’acte oficial d’inauguració del curs universitari.

En la modalitat individual s’ha concedit la Distinció a Pilar González Duarte, professora del Departament de Química de la Universitat Autònoma de Barcelona i Josep Manel Casanova Seuma, professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida.

El Govern també ha atorgat la Distinció Jaume Vicens Vives, en la modalitat col•lectiva, al grup d’innovació docent Electra de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona; a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Autònoma de Barcelona; a l’Escola Politècnica Superior de Castelldefels de la Universitat Politècnica de Catalunya; a l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya; a l’equip Vilapompeu dels estudis de Ciències Polítiques i Gestió Pública de la Universitat Pompeu Fabra; al grup de professors de la Universitat Pompeu Fabra; a l’equip de coordinació de la Llicenciatura en Lingüística, de la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra, i al Grup de docència de la física del Departament de Química Física i Inorgànica de la Universitat Rovira i Virgili.

 

D’altra banda, el Govern ha aprovat enguany un decret pel qual modifica la compensació econòmica d’aquestes distincions. En aquest sentit, en aquesta edició l’import tant per a la modalitat individual com per a la col•lectiva és de 20.000 euros, la qual cosa suposa un increment de 5.000 euros pel que fa al premi individual.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia