Direcció General de Comunicació

El Govern dobla els préstecs d'ajut al sector pesquer

query_builder   21 setembre 2004 16:50

event_note Nota de premsa

El Govern dobla els préstecs d'ajut al sector pesquer

L’Institut Català del Crèdit Agrari ampliarà la línia de préstecs adreçada al sector pesquer amb base als ports de Catalunya fins a un import màxim de 24 milions d’euros, una xifra que dobla els préstecs establerts l’any 2002, de 12 milions d’euros.

El Govern ha autoritzat l’ampliació d’aquesta línia de préstecs davant la previsió d’un major nombre de sol•licituds per les peticions de noves construccions d’embarcacions. D’altra banda, l’import màxim del finançament podrà arribar fins el 90% del pressupost de la inversió sense IVA, deduïts els ajuts aprovats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, amb un màxim de 2.100.000 € per titular, tal i com estava establert fins ara.

Aquestes línies de crèdits, adreçades al patró o propietari del vaixell, van destinades a sufragar les despeses ocasionades per a la construcció, compra o la modernització de vaixells de pesca, aquesta última, relativa a equipaments, canvis de motor, reparacions, millores o transformacions en vaixells que signifiquin canvis de modalitats de pesca o l’adequació a l’exercici de modalitats de pesca alternatives o polivalents.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia