Direcció General de Comunicació

Avui s'ha reunit el Consell de Direcció de l'Administració Territoiral de la Generalitat

query_builder   12 desembre 2002 13:04

event_note Nota de premsa

Avui s'ha reunit el Consell de Direcció de l'Administració Territoiral de la Generalitat

El Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat s’ha reunit per aprofundir en la reestructuració de diversos departaments de la Generalitat.

Aquest migdia s’ha reunit el Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat, presidit pel delegat territorial del Govern a Barcelona, Ignasi Garcia i Clavel, amb l’assistència del director de la Secretaria del Govern, Joan Raventós, i dels titulars dels òrgans territorials dels departaments que els representen en el territori.

En aquesta sessió, el Consell de Direcció ha aprofundit en aspectes relacionats amb el Decret 284/2002, de 19 de novembre, d’estructuració i de reestructuració parcial de diversos departaments de la l’Administració de la Generalitat. Igualment, el Consell ha tractat els eixos principals del pressupost aprovat per l’exercici del 2003.

La reunió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de la Generalitat s’ha celebrat a la seu del Departament de la Presidència, al Palau de la Generalitat de Catalunya.