Direcció General de Comunicació

Artur Mas inaugura l'ampliació de l'estació del Port del Comte

El nou telecadira del Sucre pot transportar 2.000 esquiadors cada hora fins a la cota 2070 metres

query_builder   11 gener 2003 18:37

event_note Nota de premsa

Artur Mas inaugura l'ampliació de l'estació del Port del Comte

El nou telecadira del Sucre pot transportar 2.000 esquiadors cada hora fins a la cota 2070 metres

El conseller en cap de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat avui dissabte dues noves instal·lacions de lestació d’esquí de Port del Comte, al Solsonès. En l’acte també hi han estat presents l’alcalde de La Coma i la Pedra, Josep Canals, l’alcalde de Solsona, Ramon Llumà, el delegat del Govern a Lleida, Estanis Felip i el director de Port del Comte, Jaume Majoral.

Artur Mas ha inaugurat el nou telecadira del Sucre de l’estació d’esquí de Port del Comte, que funciona des de principis d’aquesta temporada, i que pot transportar 2.000 esquiadors cada hora fins a la cota 2.070 mts. Artur Mas també ha inaugurat el nou centre vacacional de l’Edifici Mirador, que disposa de 200 places d’alberg per a grups i escolars. Totes dues instal·lacions serviran per impulsar l’atractiu turístic de la comarca.

Més tard Artur Mas ha dinat amb els presidents de les entitats econòmiques i socials de la comarca. Durant la trobada s’ha analitzat la situació econòmica del Solsonès i s’han debatut les diferents propostes per un millor dinamisme d’aquesta zona.

L’estació d’esquí de Port del Comte va entrar en funcionament l’any 1973. Disposa de 36 pistes per a tots els nivells que conformen un domini esquiable de més de 40 quilòmetres. Aquesta estació suposa una de les principals atraccions turístiques del Solsonès.

Si els mitjans de comunicació estan interessats en rebre una fotografia de l’acte ho poden sol.licitar trucan al telèfon de l’Oficina de Comunicació del Govern. 93.402.46.23.