Territori

La Generalitat subvencionarà les comarques de muntanya amb 12.000 EUR per a l'elaboració de l'inventari de camins

query_builder   22 novembre 2002 12:20

event_note Nota de premsa

La Generalitat subvencionarà les comarques de muntanya amb 12.000 EUR per a l'elaboració de l'inventari de camins

El secretari per a la Planificació Territorial, Pere Torres, ha explicat avui en la XXVI sessió del Consell General de Muntanya que s’ha celebrat a Bellver de Cerdanya que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques subvencionarà amb 12.000 EUR les comarques de muntanya per a l’elaboració de l’inventari de camins. Aquesta quantitat s’afegirà a les subvencions ja atorgades i és un reconeixement de les especificitats de les comarques de muntanya.

Torres també ha informat d’un conveni que signarà properament el conseller Puig amb els consells comarcals per la cessió de l’Institut Cartogràfic de Catalunya de les seves bases cartogràfiques digitals. Aquesta informació facilitarà l’elaboració de l’inventari de camins dels municipis de Catalunya per part dels consells.

El Consell General de Muntanya és un organisme que, sota la presidència del departament de Política Territorial i Obres Públiques, aplega els representants locals de les comarques i zones de muntanya i els representants dels diferents departaments de la Generalitat que actuen de manera continuada en aquests territoris.